Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorПавлюков, М. С.-
dc.date.accessioned2023-11-14T12:43:09Z-
dc.date.available2023-11-14T12:43:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПавлюков М. С. Розроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. В. Дейниченко, С. С. Андрєєва С. С. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42196-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозроблення закусочних паст на основі хумусу для спортивного харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.