Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42184
Название: Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію
Авторы: Максимовська, О. Е.
Научный руководитель: Омельченко, С. Б.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Максимовська О. Е. Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 34.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42184
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_34.pdf109.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.