Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorМаксимовська, О. Е.-
dc.date.accessioned2023-11-14T11:56:13Z-
dc.date.available2023-11-14T11:56:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМаксимовська О. Е. Використання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукцію. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42184-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання штучного інтелекту при розробленні рецептур на кулінарну продукціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.typeDatasetuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.