Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42164
Title: Аспекти технології холодного соусу для здорового харчування
Authors: Гавадзюк, Д. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Куниця, К. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гавадзюк Д. Б. Аспекти технології холодного соусу для здорового харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Куниця К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 92-93.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42164
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_92-93.pdf731.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.