Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42163
Назва: Дослідження якості оздоровчих йогуртів на основі молочної сироватки, збагачених кріопюре з моркви та гарбуза
Автори: Бутко, Ю. О.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Дудник, К. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бутко Ю. О. Дослідження якості оздоровчих йогуртів на основі молочної сироватки, збагачених кріопюре з моркви та гарбуза. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 91-92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42163
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_91-92.pdf732.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.