Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42163
Title: Дослідження якості оздоровчих йогуртів на основі молочної сироватки, збагачених кріопюре з моркви та гарбуза
Authors: Бутко, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Дудник, К. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бутко Ю. О. Дослідження якості оздоровчих йогуртів на основі молочної сироватки, збагачених кріопюре з моркви та гарбуза. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 91-92.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42163
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_91-92.pdf732.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.