Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorСтрилець, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-11-14T09:16:42Z-
dc.date.available2023-11-14T09:16:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтрилець Т. В. Технологія кондитерських виробів оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42154-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія кондитерських виробів оздоровчого призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_82.pdf723.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.