Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42150
Название: Подовження терміну зберігання устриць за умови впливу на них наночастинок
Авторы: Половникова, Д. С.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Половникова Д. С. Подовження терміну зберігання устриць за умови впливу на них наночастинок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 79.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42150
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_79.pdf724.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.