Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42149
Название: Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі
Авторы: Лугова, М. І.
Дєтскова, Д. О.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Лугова М. І., Дєтскова Д. О. Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 33.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42149
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_33.pdf110.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.