Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorЛугова, М. І.-
dc.contributor.authorДєтскова, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-11-14T08:34:39Z-
dc.date.available2023-11-14T08:34:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛугова М. І., Дєтскова Д. О. Наноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній формі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 33.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42149-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаноморозиво на основі кріопюре із журавлини з високим вмістом БАР в легкозасвоюваній форміuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.