Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42148
Назва: Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоїв
Автори: Лугова, М. І.
Погарська, В. В.
Науковий керівник : Погарський, О. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лугова М. І. Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоїв. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. С. Погарський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 32.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42148
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_32.pdf110.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.