Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42146
Назва: Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів)
Автори: Лібіченко, Д. В.
Омельченко, С. Б.
Науковий керівник : Лісніченко, О. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лібіченко Д. В., Омельченко С. Б. Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів). Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. О. Лісніченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42146
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_30.pdf111.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.