Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛісніченко, О. О.-
dc.contributor.authorЛібіченко, Д. В.-
dc.contributor.authorОмельченко, С. Б.-
dc.date.accessioned2023-11-14T08:24:43Z-
dc.date.available2023-11-14T08:24:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛібіченко Д. В., Омельченко С. Б. Використання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів). Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. О. Лісніченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42146-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання сухої суміші у рецептурному складі десертної продукції (мусів)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.