Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42129
Назва: Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчування
Автори: Кравчук, Д. О.
Дзюба, О. С.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Юр'єва, О. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кравчук Д. О., Дзюба О. С. Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42129
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_24.pdf111.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.