Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42129
Название: | Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчування |
Авторы: | Кравчук, Д. О. Дзюба, О. С. |
Научный руководитель: | Погарська, В. В. Юр'єва, О. О. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Кравчук Д. О., Дзюба О. С. Розробка технології комбінованих сумішей напоїв для дитячого харчування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Погарська, О. О. Юр'єва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 24. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42129 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_24.pdf | 111.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.