Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103
Назва: Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді
Автори: Гапон, Д. С.
Науковий керівник : Андрєєва, С. С.
Діхтярь, А. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гапон Д. С. Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. С.Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 9.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_9.pdf110.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.