Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.advisorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorГапон, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-11-10T12:32:23Z-
dc.date.available2023-11-10T12:32:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГапон Д. С. Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. С.Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 9.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфудіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.