Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42101
Назва: Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру
Автори: Болдін, О.
Науковий керівник : Черемська, Т. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Болдін О. Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2023. С. 7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42101
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_7.pdf110.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.