Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42101
Title: Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру
Authors: Болдін, О.
metadata.dc.contributor.advisor: Черемська, Т. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Болдін О. Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. В. Черемська. Харків: ДБТУ, 2023. С. 7.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42101
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.