Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42023
Назва: Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів
Автори: Васюніна, Л. М.
Науковий керівник : Губський, С. М.
Гурікова, І. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Васюніна Л. М. Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Губський С. М., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42023
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_70.pdf724.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.