Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42023
Title: | Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів |
Authors: | Васюніна, Л. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Губський, С. М. Гурікова, І. М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Васюніна Л. М. Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Губський С. М., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 70. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42023 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_70.pdf | 724.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.