Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42010
Назва: Обґрунтування технологічних параметрів під час виробництва м’ясних снеків
Автори: Мирошниченко, М. І.
Науковий керівник : Большакова, В. А.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мирошниченко М. І. Обґрунтування технологічних параметрів під час виробництва м’ясних снеків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42010
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_60.pdf844.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.