Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42010
Title: Обґрунтування технологічних параметрів під час виробництва м’ясних снеків
Authors: Мирошниченко, М. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мирошниченко М. І. Обґрунтування технологічних параметрів під час виробництва м’ясних снеків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42010
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_60.pdf844.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.