Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41881
Title: Кондитерська майстерність
Authors: Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кондитерська майстерність: метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти; ДБТУ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків : [б. в.], 2023. 53 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Кондитерська майстерність» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41881
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KONDYTERS_KA MAYSTERNIST_23.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.