Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41881
Назва: Кондитерська майстерність
Автори: Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кондитерська майстерність: метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти; ДБТУ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків : [б. в.], 2023. 53 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Кондитерська майстерність» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41881
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KONDYTERS_KA MAYSTERNIST_23.pdf1.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.