Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41881
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.date.accessioned2023-11-03T11:02:58Z-
dc.date.available2023-11-03T11:02:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКондитерська майстерність: метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти; ДБТУ; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків : [б. в.], 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41881-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Кондитерська майстерність» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКондитерська майстерністьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KONDYTERS_KA MAYSTERNIST_23.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.