Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41880
Название: | Методичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт |
Авторы: | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна Болховітіна, Олена Іванівна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Методичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт: метод. вказ. для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна ; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2023. 25 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41880 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_OFORMLENNYA ZVITIV_181_23.pdf | 959.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.