Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-11-03T10:57:10Z-
dc.date.available2023-11-03T10:57:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт: метод. вказ. для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна ; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2023. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41880-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_OFORMLENNYA ZVITIV_181_23.pdf959.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.