Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41880
Title: Методичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт
Authors: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Методичні вказівки до оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт: метод. вказ. для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна ; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2023. 25 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення звітів з практики, курсових та кваліфікаційних робіт. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41880
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_OFORMLENNYA ZVITIV_181_23.pdf959.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.