Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41857
Title: Використання виноградних порошків у технології різних видів печива
Authors: Заяц, Л. М.
Рядська, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гревцева, Н. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Заяц Л. М., Рядська А. В. Використання виноградних порошків у технології різних видів печива. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 33-34.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41857
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_33-34.pdf718.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.