Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41857
Название: Використання виноградних порошків у технології різних видів печива
Авторы: Заяц, Л. М.
Рядська, А. В.
Научный руководитель: Гревцева, Н. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Заяц Л. М., Рядська А. В. Використання виноградних порошків у технології різних видів печива. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 33-34.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41857
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_33-34.pdf718.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.