Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41853
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorВервейко, С. І.-
dc.date.accessioned2023-11-03T07:01:14Z-
dc.date.available2023-11-03T07:01:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВервейко С. І. Технологія макаронних виробів із рослинними добавками. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 29-30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41853-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія макаронних виробів із рослинними добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_29-30.pdf731.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.