Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41851
Title: | Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст |
Authors: | Білозор, К. В. Кошелева, А. А. Шмадченко, Р. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Касабова, К. Р. Загорулько, К. Р. Загорулько, А. М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Білозор К. В., Кошелева А. А., Шмадченко Р. О. Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Касабова К. Р., Загорулько К. Р., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 27-28. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41851 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_27-28.pdf | 718.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.