Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41851
Title: Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст
Authors: Білозор, К. В.
Кошелева, А. А.
Шмадченко, Р. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Касабова, К. Р.
Загорулько, К. Р.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Білозор К. В., Кошелева А. А., Шмадченко Р. О. Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Касабова К. Р., Загорулько К. Р., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 27-28.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41851
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_27-28.pdf718.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.