Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, К. Р.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorБілозор, К. В.-
dc.contributor.authorКошелева, А. А.-
dc.contributor.authorШмадченко, Р. О.-
dc.date.accessioned2023-11-03T06:55:02Z-
dc.date.available2023-11-03T06:55:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБілозор К. В., Кошелева А. А., Шмадченко Р. О. Технологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних паст. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Касабова К. Р., Загорулько К. Р., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 27-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41851-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія мусових тортів із застосуванням трикомпонентних плодово-ягідних пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_27-28.pdf718.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.