Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorБєлікова, В. В.-
dc.date.accessioned2023-11-03T06:51:27Z-
dc.date.available2023-11-03T06:51:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБєлікова В. В. Вплив порошку з виноградних кісточок на терміни зберігання халви соняшникової. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Гревцева Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 26-27.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41850-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив порошку з виноградних кісточок на терміни зберігання халви соняшниковоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_26-27.pdf718.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.