Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Назва: Основи біохімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Павлоцька, Лариса Федорівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключові слова: біохімія;фізіологія харчування;нуклеїнові кислоти;вуглеводи;ліпіди;травна система;поживні речовини;організм людини
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Основи біохімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» фак-т менеджменту; уклад.: Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурликіна; Харківський державний ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення основ біологічної хімії та фізіології харчування є дуже важливим для спеціалістів, що працюють у виробництві, транспортуванні, зберіганні та приготуванні продуктів харчування та страв. Роль біохімії особливо важлива для вивчення причин захворювань людини, тварин, рослин, для пошуків ефективних засобів їхнього лікування і способів профілактики, виробництва ліків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SYNOPS~1.PDF899.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.