Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Название: Основи біохімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Павлоцька, Лариса Федорівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключевые слова: біохімія;фізіологія харчування;нуклеїнові кислоти;вуглеводи;ліпіди;травна система;поживні речовини;організм людини
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Основи біохімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» фак-т менеджменту; уклад.: Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурликіна; Харківський державний ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 88 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчення основ біологічної хімії та фізіології харчування є дуже важливим для спеціалістів, що працюють у виробництві, транспортуванні, зберіганні та приготуванні продуктів харчування та страв. Роль біохімії особливо важлива для вивчення причин захворювань людини, тварин, рослин, для пошуків ефективних засобів їхнього лікування і способів профілактики, виробництва ліків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SYNOPS~1.PDF899.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.