Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Название: | Основи біохімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Авторы: | Павлоцька, Лариса Федорівна Гурікова, Ірина Миколаївна Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Ключевые слова: | біохімія;фізіологія харчування;нуклеїнові кислоти;вуглеводи;ліпіди;травна система;поживні речовини;організм людини |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Основи біохімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» фак-т менеджменту; уклад.: Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурликіна; Харківський державний ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 88 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчення основ біологічної хімії та фізіології харчування є дуже важливим для спеціалістів, що працюють у виробництві, транспортуванні, зберіганні та приготуванні продуктів харчування та страв. Роль біохімії особливо важлива для вивчення причин захворювань людини, тварин, рослин, для пошуків ефективних засобів їхнього лікування і способів профілактики, виробництва ліків. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SYNOPS~1.PDF | 899.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.