Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Гурікова, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-03T09:26:39Z | - |
dc.date.available | 2022-08-03T09:26:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Основи біохімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» фак-т менеджменту; уклад.: Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурликіна; Харківський державний ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180 | - |
dc.description.abstract | Вивчення основ біологічної хімії та фізіології харчування є дуже важливим для спеціалістів, що працюють у виробництві, транспортуванні, зберіганні та приготуванні продуктів харчування та страв. Роль біохімії особливо важлива для вивчення причин захворювань людини, тварин, рослин, для пошуків ефективних засобів їхнього лікування і способів профілактики, виробництва ліків. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | біохімія | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | нуклеїнові кислоти | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | ліпіди | uk_UA |
dc.subject | травна система | uk_UA |
dc.subject | поживні речовини | uk_UA |
dc.subject | організм людини | uk_UA |
dc.title | Основи біохімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SYNOPS~1.PDF | 899.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.