Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorГурікова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-08-03T09:26:39Z-
dc.date.available2022-08-03T09:26:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОснови біохімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» фак-т менеджменту; уклад.: Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурликіна; Харківський державний ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180-
dc.description.abstractВивчення основ біологічної хімії та фізіології харчування є дуже важливим для спеціалістів, що працюють у виробництві, транспортуванні, зберіганні та приготуванні продуктів харчування та страв. Роль біохімії особливо важлива для вивчення причин захворювань людини, тварин, рослин, для пошуків ефективних засобів їхнього лікування і способів профілактики, виробництва ліків.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбіохіміяuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectнуклеїнові кислотиuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectтравна системаuk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectорганізм людиниuk_UA
dc.titleОснови біохімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SYNOPS~1.PDF899.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.