Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Title: Основи біохімії та фізіології харчування. Опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Павлоцька, Лариса Федорівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: біохімія;фізіологія харчування;нуклеїнові кислоти;вуглеводи;ліпіди;травна система;поживні речовини;організм людини
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Основи біохімії та фізіології харчування: опорний конспект лекцій напрям підготовки 6140101 за спеціальностю 241 «Готельно-ресторанна справа» фак-т менеджменту; уклад.: Л. Ф. Павлоцька, І. М. Гурікова, Н. В. Мурликіна; Харківський державний ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 88 с.
Abstract: Вивчення основ біологічної хімії та фізіології харчування є дуже важливим для спеціалістів, що працюють у виробництві, транспортуванні, зберіганні та приготуванні продуктів харчування та страв. Роль біохімії особливо важлива для вивчення причин захворювань людини, тварин, рослин, для пошуків ефективних засобів їхнього лікування і способів профілактики, виробництва ліків.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4180
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SYNOPS~1.PDF899.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.