Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168
Назва: | Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія |
Автори: | Павлоцька, Лариса Федорівна Дуденко, Ніна Василівна Цихановська, Ірина Василівна Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Александров, Олександр Валентинович Коваленко, Валентина Олексіївна Скуріхіна, Людмила Андрониківна Євлаш, Вікторія Владленівна |
Ключові слова: | білки;вітаміни;вуглеводи;ліпіди;нутріціологія;дубільні речовини;хвороби харчової непереносності;пребіотики |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: УІПА |
Бібліографічний опис: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 371 с. |
Короткий огляд (реферат): | В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
GENERA~1.PDF | 8.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.