Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorЦихановська, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorЛазарєва, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorАлександров, Олександр Валентинович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Людмила Андрониківна-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.date.accessioned2022-08-03T08:13:43Z-
dc.date.available2022-08-03T08:13:43Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 371 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168-
dc.description.abstractВ навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: УІПАuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectнутріціологіяuk_UA
dc.subjectдубільні речовиниuk_UA
dc.subjectхвороби харчової непереносностіuk_UA
dc.subjectпребіотикиuk_UA
dc.titleНутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
GENERA~1.PDF8.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.