Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168
Название: Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія
Авторы: Павлоцька, Лариса Федорівна
Дуденко, Ніна Василівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Ключевые слова: білки;вітаміни;вуглеводи;ліпіди;нутріціологія;дубільні речовини;хвороби харчової непереносності;пребіотики
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: УІПА
Библиографическое описание: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Александров О. В., Коваленко В. О., Скуріхіна Л. А., Євлаш В. В. Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник. Харків: УІПА, 2012. 371 с.
Краткий осмотр (реферат): В навчальному посібнику викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетично-модифікованих та продуктів з функціональними властивостями.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
GENERA~1.PDF8.45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.