Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41687
Назва: Формування конкурентних переваг підприємств а в міжнародному бізнесі
Автори: Резнік, Д. В.
Науковий керівник : Чернишова, Л. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Резнік Д. В. Формування конкурентних переваг підприємств а в міжнародному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чернишова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41687
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_98-98.pdf152.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.