Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41683
Title: Інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності
Authors: Носач, А. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Носач, Л. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Носач А. Г. Інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Носач Л. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 94.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41683
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_94-94.pdf178 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.