Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4160
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПритульська, Н. В.-
dc.contributor.authorМотузка, Ю. М.-
dc.contributor.authorАнтюшко, Д. П.-
dc.date.accessioned2022-08-02T19:55:48Z-
dc.date.available2022-08-02T19:55:48Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПритульська Н. В., Мотузка Ю. М., Антюшко Д. П. Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 226-231.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4160-
dc.description.abstractПроаналізовано чинну систему законодавчо-нормативного забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання хворими в країнах Європейського Союзу та Україні. Надано пропозиції щодо адаптації вітчизняного законодавства до європейського в розглянутій сфері.uk_UA
dc.description.abstractThe current operational system of legislative regulation for manufacturing and circulation of food products for special dietary consumption in European Union countries and Ukraine is analyzed, the suggestions for adaptation of domestic legislation to European standards in this reviewed field are given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectпродукти для хворихuk_UA
dc.subjectзаконодавчо-нормативного забезпеченняuk_UA
dc.titleЗаконодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__35.pdf244.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.