Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4160
Название: Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих
Авторы: Притульська, Н. В.
Мотузка, Ю. М.
Антюшко, Д. П.
Ключевые слова: харчові продукти;дієтичне харчування;продукти для хворих;законодавчо-нормативного забезпечення
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Притульська Н. В., Мотузка Ю. М., Антюшко Д. П. Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 226-231.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано чинну систему законодавчо-нормативного забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання хворими в країнах Європейського Союзу та Україні. Надано пропозиції щодо адаптації вітчизняного законодавства до європейського в розглянутій сфері.
The current operational system of legislative regulation for manufacturing and circulation of food products for special dietary consumption in European Union countries and Ukraine is analyzed, the suggestions for adaptation of domestic legislation to European standards in this reviewed field are given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4160
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__35.pdf244.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.