Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149
Назва: Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Горбань, Віктор Григорович
Артеменко, Віктор Станіславович
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Ключові слова: хімічний склад;ферменти;вуглеводи;обмін речовин;ліпіди;водорозчинні та жиророзчинні вітаміни;біосинтез;властивості
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Біологічна хімія: опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; уклад.: Н. В.Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Х: ХДУХТ, 2011. 112 с.
Короткий огляд (реферат): Опорний конспект розраховано на студентів технологічних та товарознавчих факультетів економічних вузів та вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програм курсу „Біологічна хімія”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2011_biochemistry _technologists.pdf3.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.