Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorАртеменко, Віктор Станіславович-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T16:58:56Z-
dc.date.available2022-08-02T16:58:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБіологічна хімія: опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; уклад.: Н. В.Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Х: ХДУХТ, 2011. 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149-
dc.description.abstractОпорний конспект розраховано на студентів технологічних та товарознавчих факультетів економічних вузів та вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програм курсу „Біологічна хімія”.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectобмін речовинuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectводорозчинні та жиророзчинні вітаміниuk_UA
dc.subjectбіосинтезuk_UA
dc.subjectвластивостіuk_UA
dc.titleБіологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2011_biochemistry _technologists.pdf3.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.