Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Артеменко, Віктор Станіславович | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Цибань, Лілія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T16:58:56Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T16:58:56Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Біологічна хімія: опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; уклад.: Н. В.Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Х: ХДУХТ, 2011. 112 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149 | - |
dc.description.abstract | Опорний конспект розраховано на студентів технологічних та товарознавчих факультетів економічних вузів та вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програм курсу „Біологічна хімія”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | обмін речовин | uk_UA |
dc.subject | ліпіди | uk_UA |
dc.subject | водорозчинні та жиророзчинні вітаміни | uk_UA |
dc.subject | біосинтез | uk_UA |
dc.subject | властивості | uk_UA |
dc.title | Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2011_biochemistry _technologists.pdf | 3.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.