Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149
Название: Біологічна хімія. Опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Авторы: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Горбань, Віктор Григорович
Артеменко, Віктор Станіславович
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Ключевые слова: хімічний склад;ферменти;вуглеводи;обмін речовин;ліпіди;водорозчинні та жиророзчинні вітаміни;біосинтез;властивості
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Біологічна хімія: опорний конспект лекцій для студентів напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; уклад.: Н. В.Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, М. С. Серік, Л. С. Цибань; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Х: ХДУХТ, 2011. 112 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект розраховано на студентів технологічних та товарознавчих факультетів економічних вузів та вузів харчової промисловості, споживчої кооперації та економічних, які готують спеціалістів для галузі харчування, виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. Опорний конспект складено у відповідності до програм курсу „Біологічна хімія”.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4149
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2011_biochemistry _technologists.pdf3.32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.