Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
Назва: Харчова хімія. Лабораторний практикум
Автори: Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Ключові слова: хімія харчування;ліпіди;білки;мінеральні речовини;вуглеводи;дослідження властивостей;готельно-ресторанна справа;сфера обслуговування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кузнецова Т. О., Гурікова І. М. Харчова хімія: лабораторний практикум: навч. посібник. Ч.1; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 150 с.
Короткий огляд (реферат): Лабораторний практикум охоплює матеріал першого модуля "Загальнотеоретичні основи харчової хімії. Загальна характеристика основних компонентів хачових продуктів" і дає можливість студентам перевірити теоретичні знання на практиці і набути вмінь та навиків роботи на наукових приладах, опанувати основними методами дослідження, залучитися до наукових експериментів. Посібник написано згідно з програмою дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" факультету менеджменту ХДУХТ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
ISBN: 978-966-405-153-5
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10_Food chemistry.pdf11.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.